Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

IMG 4191

Сьогодні, 19 лютого, напередодні Дня Героїв Небесної Сотні керівництво міста і району, помічник народного депутата України Юлії Світличної поклали скорботні квіти до пам’ятної Дошки воїнам Лозівщини загиблим в АТО та до пам’ятника Тараса Григоровича Шевченка. Вшанували пам'ять усіх Героїв, які віддали своє життя за волю, свободу і незалежність українського народу, хвилиною мовчання.

   Цього року відзначається 7-ма річницю з дня тих трагічних, сповнених героїзму подій Революції Гідності. Цей день назавжди увійде в історію України як символ жертовності, патріотизму та героїзму і вкотре підтвердить тезу про те, що в найкритичніший та найважчий період нашої історії знайдуться герої, які своєю жертовністю дозволять будувати нам майбутнє.  

 Героями Небесної Сотні стали люди різні за віком, статтю, освітою, з різних куточків України. Серед них були успішні підприємці і пенсіонери, науковці і викладачі, студенти і вчителі, художники і архітектори, театральні режисери та громадські активісти.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ