Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

01

На каналізаційній насосній станції виконано 70 відсотків робіт від запланованих, розповів заступник Лозівського міського голови Денис Петренко. Встановлено нові вікна, відремонтовано дах, замінено каналізаційні мережі, електропроводку, облаштовано душову та санвузол. Наразі лишилися облаштувати кахлем машинне відділення.

- Ремонт будівлі вкрай важливий для забезпечення належного функціонування обладнання каналізаційної насосної станції, - говорить Денис Петренко. - Протікання будівлі та зниження температурного режиму, може призвести до виведення з ладу насосів та іншого електрообладнання. До того ж, це дає можливість створити комфортні умови роботи для працівників станції, які заступають на чергування на добу.

За фінансову допомогу на проведення ремонтних робіт   заступник Лозівського міського голови Денис Петренко подякував Харківській обласній військовій адміністрації.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ