Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

IMG 9582

Комунальний заклад Панютинський ліцей Лозівської міської ради є опорним. До нього входять Хлібнянська, Єлизаветівська, Яковлівська та Перемозька філії.  Загалом у цих закладах навчається 964 дитини. У Панютинському ліцеї – 730, більше сотні учнів кожного дня трьома шкільними автобусами підвозять на навчання з сіл Полтавське, Чернігівське, Перемоги, Герсеванове та Яковлівка. Наразі у закладі за кошти виділені з міського бюджету та за рахунок внесків батьків триває підготовка до нового навчального року.

Лозівський міський голова Сергій Зеленський виїхав визначитися з потребами закладу в ремонтах. Разом з керівником Тетяною Мохарєвою спланували частково замінити паркан навколо ліцею та відремонтувати парапет будівлі. Міський голова також оглянув ремонти, що вже тривають – коридорів другого поверху 3-го корпусу та першого поверху 2-го корпусу, поточні ремонти кабінетів, спортзалів та їдальні. За участі батьків виконуються ремонти у кількох кабінетах.

В Управлінні освіти, молоді та спорту повідомили, що усі навчальні заклади Лозівської тергромади готуються до початку нового навчального року. Тривають поточні та косметичні ремонти, часткова заміна аварійних вікон, приводяться до ладу системи тепло та водопостачання, плануються поточні ремонти дахів. Упорядковуються території закладів.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ