Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

142921432 1097343447449157 5569383467890366566 n

Школярі «Миколаївського ліцею» не повернулися за парти після закінчення локдауну. Рішенням Харківського окружного адміністративного суду будівлю навчального закладу заборонили використовувати для освітнього процесу. Ситуацію розбирали на нараді у Лозівського міського голови 25 січня.

Лозівський районний відділ Державної служби з надзвичайних ситуацій під час перевірки «Миколаївського ліцею» виявив порушення техногенної та пожежної безпеки. Головне управління ДСНС у Харківській області звернулося до суду, щоб їх усунули. Для відновлення навчання в будівлі «Миколаївського ліцею» необхідно встановити блискавкозахист та обладнати водні резервуари для гасіння пожеж, інші зауваження рятувальників освітяни вже виправили.

Наразі у Лозівській міській раді шукають якнайшвидше рішення проблеми, щоб діти могли повноцінно навчатися, відвідуючи ліцей.

За невиконання рішення суду передбачена кримінальня відповідальність – стаття 382 КК України. 

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ