Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

images

Шановні судді, працівники апарату суду!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників суду!

Ваша професія - одна зі складних та відповідальних, адже саме вам доводиться захищати права і свободи кожної людини, відновлювати справедливість. Ця нелегка місія вимагає від вас високого рівня знань, досвіду та таких особистих якостей, як честь, гідність та відданість справі й закону.

У цей святковий день висловлюю подяку всім працівникам Лозівського міськрайонного суду за відповідальне ставлення до роботи, професіоналізм, сумлінне виконання своїх обов'язків. Переконаний, що ви й надалі забезпечуватимете захист інтересів кожного жителя Лозівщини.

Нехай ваші професійні зусилля будуть винагороджені довірою і повагою людей. Нових вам професійних звершень на ниві благородного служіння Закону, міцного здоров'я, миру і родинного затишку.

 

З повагою,

Лозівський міський голова

Сергій Зеленський

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ