Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

154843478 1129470917495523 4222060568400136120 nСтаном на 12 годину 26 лютого водозабезпечення Лозової не відновили. КП «Харківводоканал» усунув причину аварійної ситуації на водогоні з Краснопавлівки до Лозової. Ремонтні бригади чергують цілодобово. Наразі триває промивання мережі. Оскільки вода поки що незадовільної якості,  ДП «Лозоваводосервіс» не може її прийняти, – пояснив директор підприємства Володимир Кириченко.

У резервуарах «Лозоваводосервісу» залишилася вода лише для надзвичайних випадків, її не вистачить для вечірнього включення. Лозівські комунальники чекають на водопостачання з Краснопавлівки. Після його відновлення знадобиться кілька годин для заповнення мережі. Наразі дитсадки, школи та лікарні міста мають необхідні запаси води.

У «Лозоваводосервісі» готові до підвозу води у разі необхідності.

Водогін з Краснопавлівки до Лозової знаходиться на балансі «Харківводоканалу». Його експлуатують вже майже 40 років. У середньому за добу на ділянці протяжністю 30 кілометрів трапляється від 8 до 10 поривів. Вартість реконструкції водогону перевищує 600 мільйонів гривень.

 

 

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ