Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

IMG 9647

Сьогодні, 23 червня, керівники первинної та вторинної ланки медицини на нараді з заступником Лозівського міського голови Ашотом Кероповим розглянули питання стану захворюваності на коронавірус та вакцинування населення проти цієї інфекції.

Директор комунального некомерційного підприємства "Лозівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Олексій Євсєєв поінформував, що у тергромаді спостерігається спад захворюваності, у середньому за добу підтверджується від 5 до 12 випадків.

Триває вакцинування. Бригади працюють у поліклінічному відділенні, ФАПах та виїжджають на підприємства. Інформують, що усім бажаючим провакцинуватися необхідно звертатися до сімейного лікаря.

Усього Лозівським медикам надійшло 5814 доз вакцин. З них: CoviShield – 800, CoronaVac – 1480, Astra Zeneca – 2400, Comirnaty / Pfizer – 1134. Першу дозу вакцини отримали – 3157 людей: CoviShield – 800, CoronaVac – 549, Astra Zeneca – 800, Comirnaty / Pfizer – 1008. Другу дозу CoronaVac – 138, Astra Zeneca – 440.

Медики додають, що з початку року в Лозівській тергромаді захворіли 2125 людей, з них 93 померли. За минулий рік, з початку епідемії, підтверджено діагноз у 1428 пацієнтів, 48 з них померли, у тому числі один медичний працівник. Не дивлячись на спад захворюваності просять населення дотримуватися карантинних заходів – вдягати маску, дотримуватися соціальної дистанції, хворим не залишати місця самоізоляції.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ