Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

photo 2022 09 21 18 05 24

Лозівська міська рада остаточно виграла судову справу щодо боргів колишнього комунального підприємства "Теплові мережі". Верховний Суд прийняв відповідну ухвалу 15 вересня. Це остаточне рішення, яке не підлягає оскарженню. У процес ліквідації КП «Теплові мережі» увійшли у 2011 році. Вимоги кредиторів на той час складали понад 42 млн грн, пізніше – більше 62 млн грн.
Восени 2019 року від ліквідатора надійшла заява, в якій він просив суд залучити до участі у справі Лозівську міську раду та стягнути з неї понад 38 млн грн на користь кредиторів – найбільший НАК "Нафтогаз України".  

Два роки тривали судові розгляди, в результаті яких 4 жовтня 2021 року Господраський суд Харківської області відмовив ліквідатору у задоволенні його заяви. Потім ліквідатор звернувся до Східного апеляційного господарського суду,  але його скаргу не задовільнили.  Крапку в судовій тяганині поставила ухвала Верховного Суду.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ