Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

densimi 5Уявімо собі традиційну українську родину 100 років тому. Батько, мати, 8-10 дітей. Немає телевізора, навіть радіо ще нема. Усі працюють на полі, їдять ложками з одного казанка і старші діти виховують молодших. А тепер уявімо собі сучасну родину: кожен зайнятий власною справою, сидить у власному комп’ютері... Якщо й спілкуються, то за обіднім столом або перед тим, як розбігтися до школи й на роботу, а найчастіше – SMS-ками і смайликами. Родиною вони є лише віртуально.

    Усе частіше батьки звертаються до центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді зі скаргами на те, що діти не вміють любити, бути добрими і терплячими, вони зростають споживачами, а не громадянами. Такий собі  довічний конфлікт батьків та дітей…. Здавалось би, це – такі прості істини, а збагнути їх не так просто. Допомогти порозумітись поколінням  батьків та дітей вирішили фахівці центру під час заходу "Здорова родина – квітуча Україна".

      Ініціативу провести захід саме у форматі квесту виявила аніматор ВІКТОРІЯ ХАРЧЕНКО. Вона не в перше співпрацює з нами на благодійних засадах та є доволі обізнаною у проблемах сучасних сімей. Усі конкурси, які підготувала та втілила в життя Вікторія, покликані налагодити контакт між членами родини. Фахівці центру запросили до участі у заході сім’ї, де існують певні проблеми у спілкуванні поколінь, з метою налагодження стосунків між ними. Нас гостинно прийняла у себе Лозівська школа № 12, а заступник директора з виховної роботи Надія Аксініна взяла активну участь у підготовці свята. Захід пройшов дуже весело та зворушливо. Можна було побачити сльози на очах дорослих під час конкурсу з обіймами. Можливо, обіймали своїх дітей вони вперше….

    Ми дуже вдячні ВІКТОРІЇ ХАРЧЕНКО, яка також забезпечила свято призами та подарунками. Не забуваємо: те, що засіваємо тепер, зросте потім – через 10-15 років. Недарма ж кажуть: «Здорова родина – квітуча Україна»!

Лозівський міський центр соціальних

служб для сім’ї, дітей та молоді

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ