Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

IMG 7762

Сьогодні, 12 квітня, співаки Харківського національного академічного театру опери та балету імені Миколи Лисенка виступили з концертною програмою в одному з закладів громади. Виконали сучасні естрадні пісні та додали до програми усім давно знайомі - українські народні.

- Цей неперевершений концерт — доказ того, що ніхто і ніколи не завадить нам українцям жити, радіти й співати на рідній землі, - відзначила начальниця управління культури Олена Пуга.

Від громади подякувала за блискучий виступ та подаровані чудові враження, які особливо важливі у воєнний час. Побажала артистам ХАТОБу - миру, творчих успіхів, потужних концертів, щастя й злагоди.

Завершилася концертна програма, під бурхливі овації і оплески глядачів, піснею “ Ой у лузі червона калина”.

Підтримку в організації концерту надало Харківське обласне Товариство Червоного Хреста України. Проєкт направлено на надання психоемоційної підтримки населенню у вигляді концертів.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ