Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

IMG 12.04.2023

Із глибоким сумом повідомляємо, що 11 квітня 2023 року пішла з життя БРЕДУН Людмила Григорівна.

Людмила Григорівна була непересічною особистістю, компетентним керівником та життєрадісною людиною. Її завзятість та цілеспрямованість завжди були прикладом для наслідування.

 Людмила Григорівна стала першим директором Лозівського міського центру соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді, який було створено 28 травня 1998 року. Чималу частину життя вона посвятила соціальній роботі з сім’ями, дітьми та молоддю, які перебували в складних життєвих обставинах. Людмила Григорівна власним прикладом надихала працівників центру на допомогу тим, хто цього потребував, мала активну громадську позицію, залучала мешканців міста до участі у соціальних проєктах та найголовніше – ділилась своїм великим досвідом.

Бредун Л.Г. мала почесне звання України - заслужений працівник соціальної сфери.

Сумуємо і завжди будемо пам’ятати Людину з великим серцем.

Лозівська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким покійної у зв’язку з непоправною втратою.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ